Strijdo Poppy's toernooi

03 maart 2023


Doe mee met het Poppy’s Strijdo Tennis/Padel toernooi op zondag 23 april?
 
Strijdo organiseert dit jaar een Benefiet toernooi voor Poppy’s, centrum voor leven met en na kanker. Het doel is dat we met de inschrijfgelden, een loterij en via sponsoring een mooi bedrag inzamelen voor Poppy’s. Het centrum is namelijk vrijwel volledig afhankelijk van fondsenwerving als het gaat om de activiteiten en faciliteiten voor mensen die geraakt zijn door kanker. 
 
De komende jaren stijgt het aantal mensen die de diagnose kanker krijgt enorm. De behoefte aan ondersteuning voor deze mensen wordt dus alleen maar groter. Poppy’s zet zich in om deze mensen te ondersteunen bij het leven met kanker en het doorleven na de behandelingen of het verder leven in de palliatieve fase. Een van de activiteiten van Poppy’s  is bijvoorbeeld “ Bewegen met en na Kanker”, een bewegingsprogramma dat Poppy’s heeft opgezet samen met Willemsen Sport.  De gasten krijgen weer vertrouwen in hun lichaam en bouwen aan hun conditie op hun eigen tempo en met individuele aandacht van een instructrice die speciaal is opgeleid om te werken met deze mensen. In ons centrum aan de Mathildastraat 69 in Oosterhout zijn mensen uit de hele Donge- en Amerstreek welkom. Zie www.inloophuispoppys.nl
   
Het tennistoernooi belooft een sportieve en gezellige dag te worden. Er wordt getennist en ook voor Padel is er een toernooi. Uiteraard wordt op deze dag de inwendige mens goed verzorgd en er wordt een loterij georganiseerd. 

Inschrijven via www.strijdo.nl

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer

KVK-nummer

40271019