Bardienst

 Overzicht bardienstrooster en plannen bardienst kan door te klikken op “Mijn Club” rechts hierboven. Log in of geef aan “wachtwoord vergeten”. Klik dan op “Diensten” voor alle informatie.

Het bardienstrooster vind je ook op mijn.knltb.club (zonder www). Nog geen account? Klik op “Wachtwoord vergeten” en vul je bondsnummer in.
Of klik hieronder op de pdf “Bardienst inplannen” voor meer informatie over inplannen van een bardienst.

Elk seniorlid van 19 t/m 70 jaar is verplicht 2 bardiensten per jaar te draaien. Nieuwe leden en leden die in de loop van het kalenderjaar de 18-jarige leeftijd bereiken, worden verzocht om een bardienst mee te lopen als aanvulling op bezetting van een avond / dag. Het jaar hierna kan men zelfstandig een bardienst invullen.

Afkoop Afkopen van je bardiensten kan natuurlijk ook. Maak het verschuldigde bedrag over naar rekeningnr.  NL46ABNA 0841807248 (€ 35,00 / dienst) en stuur vervolgens een mail naar de penningmeester [email protected] met vermelding van je naam en het aantal bardiensten dat je hebt afgekocht. Als de betaling ontvangen is geeft de penningmeester dit door aan de paviljoencommissie, zodat je spelerspas niet geblokkeerd wordt.

Is het onmogelijk om een bardienst te lopen als gevolg van bijvoorbeeld een ernstige blessure of zwangerschap, vraag dan dispensatie door een e-mail te sturen naar de paviljoencommissie.

Wanneer je geen bardiensten inplant dan zien wij ons genoodzaakt om je spelerspas te blokkeren.

Volgens de Horecawet is de vereniging verplicht te zorgen dat er minimaal 1 persoon achter de bar een IVA verklaring (Instructie verantwoord alcohol schenken) heeft.

Ga naar www.nocnsf.nl/iva, en volg de instructies daar. Bij de vraag “E-mail adres barverantwoordelijke” vul je in: [email protected]

 

Handleiding bonmodule.pdf Bardienst inplannen.pdf Instructie barbezetting.pdf Reglement bardienst.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Adres

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer

KVK-nummer

40271019