Les

 
Beste tennissers en tennissters,
 
Ik wil me graag even aan jullie voorstellen.
Mijn naam is Stijn van Keijzerswaard, full-time tennistrainer, geboren en woonachtig in Breda.
Ik tennis al ruim 20 jaar bij de kleine maar zéér gezellige tennisvereniging TC BREDA in de categorie 4.
Na mijn HBO Social Work studie heb ik besloten om mijn tennistrainer diploma's A en B te gaan behalen. Ik ben van jongs af aan al een echte tennisfan en kan me nog goed herinneren dat ik als kleine jongen zeer geboeid de Grandslam winst van Krajicek op Wimbledon heb gekeken. De passie voor deze prachtige sport is nooit verdwenen en alleen maar sterker geworden, ik volg alle toernooien, sta het liefst elke dag een paar uur op de baan en kan me een leven zonder tennis eigenlijk niet voorstellen.
 
Sinds 2012 ben ik werkzaam als hoofdtrainer voor TPV Raamsdonksveer, een ontzettend mooie, gezellige vereniging met een goede mix van jeugd en volwassenen op zowel recreatief als prestatief niveau. Iedere tennisser is uniek, dat maakt het altijd weer tot een mooie uitdaging om mijn trainingen zo veel mogelijk aan te passen aan de behoeften van de spelers en speelsters. Ik stel mezelf dan ook altijd de vraag, Wat hebben deze spelers nodig om beter te worden?
 
Ik daag jullie dan ook allemaal uit om het beste uit jezelf te halen door jullie veel tips en tricks te geven om het spelletje nog beter te gaan spelen en jullie nog enthousiaster te maken dan je nu al bent. Dit alles natuurlijk op een leuke en leerzame manier.
 
Te jong voor tennisles? Mijn jongste deelnemertjes zijn momenteel 4 jaar oud.
Te oud voor tennisles? Mijn oudste deelnemers zijn momenteel 70.
Te goed voor tennisles? Mijn beste leerling staat momenteel 3,8.
 
 
Ik zie jullie op de baan! Vragen?
(T) 06-14212502
 
Sportieve groet,
Stijn

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Address

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer

KVK-nummer

40271019