Les

Beste tennissers en padellers!
 
Ik wil me graag even aan jullie voorstellen.
 
Mijn naam is Stijn van Keijzerswaard, full-time tennis en sinds 2022 ook padel-trainer, geboren en woonachtig in Breda.
 
Tot voor kort speelde ik zelf altijd bij TC Breda maar sinds het voorjaar van 2023 speel ik tennis-competitie op zaterdag bij TPV Raamsdonksveer in een gezellig heren team in de categorie 4. Even een boterham na het les geven en dan lekker mezelf nog even uitleven op de tennisbaan! Het blijft natuurlijk iets héél moois als je van je hobby uiteindelijk je werk kunt maken!
Na mijn HBO Social Work studie heb ik besloten om mijn tennistrainer diploma's A en B te gaan behalen en afgelopen jaar dus ook mijn padel licentie. Ik ben van jongs af aan al een echte tennisfan en kan me nog goed herinneren dat ik als kleine jongen zeer geboeid de Grandslam winst van Krajicek op Wimbledon heb gekeken. De passie voor deze prachtige sport is nooit verdwenen en alleen maar sterker geworden, ik volg alle toernooien, sta het liefst elke dag een paar uur op de baan en kan me een leven zonder tennis en padel eigenlijk niet voorstellen.
 
Sinds 2012 ben ik werkzaam als hoofdtrainer voor TPV Raamsdonksveer, een ontzettend mooie, gezellige vereniging met een goede mix van jeugd en volwassenen op zowel recreatief als prestatief niveau. Iedere tennisser is uniek, dat maakt het altijd weer tot een mooie uitdaging om mijn trainingen zo veel mogelijk aan te passen aan de behoeften van de spelers en speelsters. Ik stel mezelf dan ook altijd de vraag, Wat hebben deze spelers nodig om beter te worden?
De tennislessen worden veelal verzorgd door mijzelf, Naomi van den Biggelaar (ook padel) en Sven Hoevenaars. Sinds de komst van padel hebben wij ook een top trainersteam van padelleraren voor jullie klaar staan die zelf maar liefst niveau 2,5 en 3,5 hebben! Dit zijn o.a Mark Goedhart en Michiel Rademakers! Wij raden padel aan voor kinderen vanaf een jaar op 7 maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen wanneer een kind motorisch op zijn leeftijdsgenootjes voor loopt!
 
Wij dagen jullie dan ook allemaal uit om het beste uit jezelf te halen door jullie veel tips en tricks te geven om het spelletje nog beter te gaan spelen en jullie nog enthousiaster te maken dan je nu al bent. Dit alles natuurlijk op een leuke en leerzame manier.
 
Te jong voor tennis/padelles? Mijn jongste deelnemertjes zijn momenteel 4 jaar oud.
Te oud voor tennis/padelles? Mijn oudste deelnemers zijn momenteel 70.
Te goed voor tennis/padelles? Mijn beste leerling staat momenteel 3,8.
 
Voorwaarde les
Voor deelname aan tennis-/padelles is een (proef) lidmaatschap van de vereniging verplicht!
Alle info hierover is te vinden onder "lidmaatschap".
 
 
Ik zie jullie op de baan! Vragen?
(T) 06-14212502
 
Sportieve groet,
Stijn en het hele trainersteam van Ins & Out Tennis en Padel.    
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Adres

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer

KVK-nummer

40271019