Tennis en Padel

Wat zijn de mogelijkheden bij TPV als je wilt tennissen of padellen?

Je kunt natuurlijk altijd met een aantal vrienden of bekenden afspreken en vrij gaan tennissen, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Zowel voor gevorderden, maar zeker ook voor beginners.

Zo is husselen op de woensdagavond en zondagochtend heel geschikt voor beginners. Je kunt gewoon komen en door loting wordt bepaald wie er tegen elkaar spelen. Man, vrouw, beginner, gevorderde, jong, oud, voor iedereen. Het woord 'husselen' betekent 'door elkaar mengen'.

Op woensdagochtend spelen de dames. Ook hier kan iedereen gewoon komen om te dubbelen. Hetzelfde geldt voor de heren op de vrijdagochtend. Iedereen is welkom om mee te doen.

Daarnaast zijn er geregeld interne competities, zoals op de woensdagavond. Ook op de woensdagavond is het Zes parken toernooi, dat door TPV samen met vijf andere clubs uit de regio wordt georganiseerd. Je kunt je daar als team voor opgeven.

Er worden ook meerdaagse toernooien georganiseerd, zoals de clubkampioenschappen voor leden. Aan de Open Veerse mogen ook mensen van andere clubs meedoen. Dit geldt ook voor de VVDT, oftewel het veteranentoernooi.

 de recreatiecommissie

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Adres

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer

KVK-nummer

40271019