Open Veerse

Open Veerse 2024

De Open Veerse Tennis en Padel Toernooi is 15 t/m 22 juni bij TPV Raamsdonksveer. Je kan je inschrijven via toernooi.nl. We hopen jullie allemaal weer te zien tijdens de week vol gezelligheid en sportiviteit.

Voorgaande edities

Helaas hebben we door Corona in 2020 en 2021 geen open toernooi kunnen organiseren. 

Open Veerse 2019

Voor het tweede jaar op rij hadden we de mogelijkheid om de wedstrijden pas op maandag te starten, tussen de wedstrijden 1,5 uur te plannen en de laatste wedstrijd ging over het algemeen om 21:15 de baan op. Uiteraard zijn meer inschrijvingen welkom maar voor de deelnemers is dit wel een heerlijke manier van een toernooi spelen want er loopt bijna niets uit en zelfs na de laatste wedstrijd blijft voldoende tijd over om gezellig wat te drinken.

Alleen op woensdag werden we geplaagd door een flinke berg regen maar gelukkig waren de banen snel droog en hebben we het gehele programma gewoon af kunnen ronden.

Dit jaar hebben de deelnemers door een financiele bijdrage van Harold Bouwens, BMW en PuurZorg mogen genieten van heerlijke hapjes.

Helaas hebben een aantal leden van de commissie besloten om te stoppen waardoor we wel wat aanvulling kunnen gebruiken, het liefst iemand die het leuk vindt om sponsoren te benaderen zodat we ook in 2020 onze deelnemers weer kunnen verwennen.

 

Open Veerse 2018

De 2018 editie is getrakteerd op heerlijk weer en dat maakt een dergelijk evenement al gemakkelijk tot een succes. Omdat we gekozen hadden om tussen de wedstrijden 1.5 uur te plannen en de laatste ronde om 21:15 was het een zeldzaamheid dat wedstrijden nog tot laat op de baan stonden. Lange wachttijden en tot laat op de baan was een vaak gehoorde klacht bij toernooien in het algemeen en door deze aanpassing hadden we daar dit jaar slechts zelden last van.

Er zijn in totaal 164 wedstrijden gespeeld door 191 spelers, ze kwamen van 23 verschillende verenigingen. Uiteraard van LTV de meeste spelers 88, maar de Schans was wederom een goede tweede met 47 spelers. In de HE 7 werd gemiddeld 66 minuten gespeeld terwijl de HE6 er 265 minuten voor nodig had.

Tijdens het toernooi werden de deelnemers en de toeschouwers verwend met heerlijke hapjes, afgewisseld gezond en VET. In het finale weekend kregen ze op zaterdag heerlijke broodjes en op zondag friet met verschillende hapjes. Geen wonder dat de commissie (en de sponsoren) een luid applaus kregen tijdens de afsluitingsspeech.

Als komend jaar weer voldoende sponsoren een bijdrage leveren gaan we er in 2019 wederom een mooi en sportief feest van maken. Dit jaar met Werner Stikkers als toernooileider... 

Open Veerse Commissie
Werner Stikkers, Ruud van Brummelen, Kelly Treffers, Ot Schipper, Laura Stuij van den Herik, Joyce Vissers en Peter Raaijmakers.

Hoofdsponsor 2018

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 750 987

Adres

Wilhelminalaan 34
4941 GK Raamsdonksveer

KVK-nummer

40271019